Nekustamais īpašums – par un pret.

Būt nekustamais īpašums īpašnieks vai jaunie projekti ir jautri, nav aizņem pārāk daudz sava laika, un var nodrošināt pietiekamus ienākumus, ka jūs varat atmest savu dienas darbu un tikai iekasēt īres pārbaudes visu mēnesi! “

Jūs esat iespējams dzirdējuši šo soli par vēlu vakarā kabeļtelevīzija nekustamais īpašums un domāju, ka tas varētu likties pārāk labi, lai būtu patiesība. Uzminiet, ko? Tas ir. Kam pieder ieguldījumu īpašumu ir grūti, laikietilpīgs darbs, un tas var būt ļoti saspringta, un katastrofāli jūsu finansēm, ja neesat piesardzīgs jūsu centienos.

Tomēr, pat ja tai ir savas problēmas, tas var būt arī ļoti finansiāli apbalvot par ilgtermiņa pamata. Ar dažiem cieto darbu un gudru izvēli, gandrīz ikviens var doties pensijā ar daudzām īpašībām, kas nodrošina jauku ienākumu plūsmu. Tātad, ja jūs esat gatavs, lai saņemtu savu roku mazliet netīru, būdams saimnieks nekustamais īpašums var tikai tiesības jums.

Šeit ir daži faktori, kas jāņem vērā, nosakot, vai ir saimnieks ir piemērots tieši Jums.

Īpašuma pirkšana

Ja jūs vēlaties būt veiksmīgs savā nekustamā īpašuma īpašumtiesībām, jums ir jāsaprot, ka nekustamais īpašums ir tāpat kā jebkuru citu darbu: vairāk jūs laisti to, vairāk jūs saņemsiet no tā. Un tas sākas ar iepirkšanu pienācīgas kvalitātes, naudas plūsmas pozitīvas īpašības, kas atrodas zemu vakanci un godīgu kredīta kvalitātes jomās.

Bet pieredzējuši investori zina, ka pērkot labu īpašumu ir tiešām daudz grūtāk, nekā jūs varētu domāt.

Ikviens var iet un pirkt īpašumu X, Y vai Z, bet to, ka īpašums ražot pietiekami ienākumi un ieguldījumu atdevi attiecībā uz risku un problēmu jūs lietojat uz kā īpašnieks? Aptuveni 75 procenti no nekustamā īpašuma investoriem tiešām nav pelnīt ļoti daudz naudu par to iegādi. Bad īrnieki, remontus nomaldījusies, nabaga naudas plūsmām un Hoa jautājumus var visu padarīt īpašnieks vēlas, viņi bija atstājuši savu naudu bankā.

Tātad uzdot sev: es esmu gatavs tērēt nekustamais īpašums nākamo sešiem līdz 12 mēnešiem, katru nedēļas nogali, braucot mikrorajonus, touring atvērta mājas, iepazīstot īpašuma apsaimniekošanas, penciling reālus īpašuma darījumus, padarot piedāvājumus īpašībām, tad iet caur norēķinu kontā un pienācīgu rūpību process uzņemties atbildību par labas kvalitātes īpašumu?

Ja jūs neesat gatavi darīt laikietilpīgs darbs, lai atrastu šos nekustamais īpašums raupja, jūs, iespējams, zaudēs naudu par pirkumu, un būtu tikai nekļūtu saimnieks pirmajā vietā.

Būt un pārvaldīt savu īpašumu nekustamais īpašums

Uzdevums Nr.2 ir, kam pieder, līzings un vadība īpašumu. Atkal, daudzi cilvēki domā, tas ir viegli, ka īpašības iznomāt sevi un, ka visi īrnieki maksā par laiku un nekad radīt hassles. Good nekustamais īpašums atrast kādu, kas faktiski pieder nomas īpašības un domāt, ka kā faktu!

Visu īpašumu nāk ar iespējamiem jautājumiem, piemēram, plūdi, pārpildītā tualetes, šķelto ierīču, uc, un jums, īpašniekam, jātiek galā ar šo problēmu. Īrnieks attiecības var būt arī īsts izaicinājums. (Secret mājiens. Smart saimnieki zina, ka, ja jūs izturaties pret saviem īrniekiem labi, cerams, ka viņi atgriezīsies labu un jūsu dzīve būs vieglāk un jūsu īpašumtiesības būs daudz veiksmīgāka)

Jums ir arī, lai reģistrētu visus īres maksu, noma līgumslēdzējiem un uzturēšanas cilvēkus, reklamēt un iznomāt īpašumu, samaksāt rēķinus un iesniegt savus nodokļus. Tātad tur ir daudz vairāk, nekā jūs domājat.

Tagad, uzdot sev atkal: Vai es gribu tikt galā ar visiem šiem jautājumiem? Jūs varētu vienkārši atstāt savu naudu savstarpējā fondā, un, iespējams, darīt tikpat labi.

Ja jūs vēlaties pieņemt izaicinājumu, Jums ir jābūt ilgtermiņa īpašumtiesību kārtību un vēlme uzzināt par ieguldījumiem nekustamajā īpašumā. Just par ikviens var uzņemt 5-7 īpašumus nākamo divu līdz triju desmitgažu laikā, un, iespējams, doties pensijā ērti tikai aptuveni 30 gadus no šodienas. Bet tas ir labi “darbs”, lai jums?

Tātad, pēdējā iespēja: Vai esat gatavi būt saimnieks nekustamais īpašums? Lasi vairāk te.

Leave a comment