Efektīvi līdzekļi pret krākšanu

Krākšana ir samērā izplatīta nelaime, kas skar 40 procentiem vīriešu un 25 procenti sieviešu. Ja tu krāc, jūs veicat raspy, grabošs, nedzirdēts skaņu, bet jūs elpot miegā. Vecāka gadagājuma cilvēki ir īpaši pakļauti krākšana: Aptuveni viena trešdaļa no cilvēkiem vecumā 55-84 krāciens. Kā tad ir efektīvi līdzekļi pret krākšanu.
Neskatoties uz tās biežumu, tomēr, krākšana ir miega traucējumi, kas var būt nopietnas medicīniskas un sociālas sekas. Padomus, kas seko var palīdzēt jums gulēt vairāk mierīgi. līddzekļi pret krākšanu
Liekais ķermeņa svars, jo īpaši ap kaklu, izdara spiedienu uz ​​elpceļu, izraisot to daļēji sabrukt.
Gan alkohola un miega tabletes var pazemināt savu centrālo nervu sistēmu un atpūsties muskuļus jūsu kakls un žokļa, padarot krākšana visticamāk. Šīs vielas ir arī zināms, lai veicinātu gulēt apnoju, bīstams stāvoklis, kas ir saistīta ar sirds un asinsvadu slimībām. Un viņi nekad, nekad izmantot kopā. Ja jums ir grūtības miega bez miegazāles (vai, ja lietojat alkoholu, lai palīdzētu sev iemigt), apspriest to ar savu ārstu.
Jūsu zobārsts vai ārsts varētu izrakstīt antisnoring mute aizsargs, kas tur zobus kopā un uztur apakšžokļa muskuļi kļūst pārāk pavirši.
Get daudz gulēt. Iet gulēt un celties vienā un tajā pašā laikā katru dienu.
Iereibis, gravelly, kašķīgs. Lielākā daļa no mums jūtas īgns, kad mēs esam darbojas pārāk maz miega, bet ne guļ pietiekami ir ietekme nekā mūsu vispārējo noskaņojumu.

Leave a comment