Vēdera plastika

Vēdera plastika var palīdzēt saplacināt savu vēderu , kad viss cits nav izdevies. Procedūra ietver likvidējot papildu tauku un ādu un stingrāku muskuļus, vēdera priekšējā sienā. Vienkārši paturiet prātā, vēdera plastika – tā ir nopietna ķirurģiska iejaukšanās , tāpēc nelietojiet to vieglprātīgi. Atkarībā no tā, cik jūsu procedūru, jūs varētu beigties ar ļoti redzamā rētām.
Vēdera plastikas operācijas būtu pēdējais līdzeklis, lai cilvēki, kuri ir mēģinājuši viss pārējais, ieskaitot diētu un fiziskiem vingrinājumiem. Šo procedūru nedrīkst izmantot kā alternatīvu svara zudumam. Arī tad, ja tu esi sieviete, plānojat par kuru ģimeni, tas ir labākais, lai gaidīt, pirms vēders iešūt.

vēdera plastika
Procedūra: Divas procedūras var paveikt vēdera plastika, atkarībā no sarežģītības jūsu vajadzībām. Daļēja vai mini Vēdera ietver īsu griezumu, kas ļauj plastikas ķirurgs, lai novērstu tauku slānis zem nabas un nostipriniet vēdera muskuļus.
Pilnīgs vēdera plastika ir daudz lielāka kārtība. Tas ietver lielāku griezumu visā vēdera, no gūžas kaula līdz gūžas kaula, un ap nabu, lai ļautu plastikas ķirurgs manipulēt un kontūru ādu, audiem un muskuļiem. Turklāt, nabas tiek pacelts ar augstāku un estētisko pozīciju.
Tauku atsūkšana bieži veic kopā ar vēdera plastika, lai noņemtu lieko tauku. Vēders iešūt var izdarīt kā ambulatorās vai stacionārās procedūru atkarībā no operācijas pakāpi un pacienta.
Biežākās blakusparādības: Kā jau bija gaidāms, jums būs sāpes un pietūkums dienas pēc operācijas vēdera plastika. Jūsu plastikas ķirurgs var izrakstīt pretsāpju līdzeklis, ja nepieciešams. Sāpīgums var ilgt vairākas nedēļas vai mēnešus. Jums var rasties arī nejutīgums, zilumi, sasprindzinājums un vispārējo nogurumu šajā periodā.
Kamēr jūsu rētas var izbalināt nedaudz, tie parasti nav pilnīgi izzūd pēc vēdera plastikas. Jūsu plastikas ķirurgs var ieteikt dažus krēmus vai ziedes izmantot, lai palīdzētu ar rētām.
Komplikācijas: Lai gan reti, komplikācijas var būt infekcija un asiņošana zem ādas. Šķidrumu vai asins kolekcijas var rasties arī, un, ja tie nav izzūd pati no sevis, viņi var būt nepieciešams nosusināti. Asins recekļi var arī notikt, un retos gadījumos var izraisīt plaušu emboliju, potenciāli dzīvību apdraudošu asins receklis plaušās. Tabakas lietotājiem un tiem, kam ir slikta asinsrite, cukura diabēts vai sirds, plaušu vai aknu slimības ir vairāk iespējams, ka var būt komplikācijas.

Vairāk par vēdera plastiku var lasīt šeit.

Leave a comment