Vannas istabu pārbūve

Master vannas istaba ir vajadzētu būt jūsu pašu privāto aizbēgt -vieta, kur sevi palutināt , lai sakārtot . Tātad, kāpēc jūs vienmēr tādā steigā atstāt jums? Varbūt tas ir rozā un balta flīzes . Vai beztermiņa krelles ūdens uz griestiem . Vai arīkāieejas durvis slams uz tualeti .

Ja jūsu tā sauktais rezervāts irnozīmīgs iekaisis vietas , jūs neesat viens . Vannas istabas ir otrais tikai uz virtuvi uz cilvēku vēlmju saraksta istabas, pārveidot , jo īpaši tādēļpašreizējā ekonomikas izraisītas atliktā uzturēšana ir paaugstinājušās tik daudz pagātnē savu 20 gadu darbības laikā . ” Šajā vecumā , vannas tiešām sāk nogurt , ” saka mākslas Donnelly prezidents Legacy Design Build Sinaja kalnā , New York . ” Caurs tualetes, grimy javu , mīksti flīzes , jūs nosaukums tam , tas ir iespējams,jautājums. ”

Ņemot vērāsarežģītību sanmezgli , vairākām sastāvdaļām , kas kompaktā platībā , nemaz nerunājot par visu to, ka ūdens darot projekts tiesības irizaicinājums . ( Skatīt Remodeling Dos un Don’ts . ) Rēķinot uz maksu par kvadrātveida kājām , vannas istabas ir viena no dārgākajām telpu pārveidot . Bet tas nenozīmē, ka jums ir tērēt laimi . Tas ir, ja Consumer Reports ” Bathroom Remodeling Guide nāk iekšā mūsu produktu testētājiem ir pavadījuši mēnešus reitings jaunākās tualetes, izlietnes, countertops un citus vannas essentials atdala uzvarētājus no arī – rans . Mēs esam intervēti arī dizaineri, darbuzņēmējiem un nekustamā īpašuma profesionāļiem visā valstī , lai uzzinātu, ko iekļaut un ko izlaist , jūsu sanmezgls pārveidot vēlmēm .
Ko tas maksās un kā budžeta var meklēt šeitvannas

Cik daudz jums vajadzētu tērēt savu kapteini vannas istabā ? Īkšķis ir tas, kakopējais projekts , ieskaitot materiālu un uzstādīšanu , izmaksās ne vairāk kā 5 līdz 10 procentiem no jūsu mājas vērtību. National Kitchen & Bath asociācija ( NKBA ) liek valsts vidējo rādītāju aptuveni $ 16,000 . Vēl viens rokasgrāmata ir Remodeling Magazine Cost vs Value ziņojumu, kas salīdzina vidējās izmaksas dažādu renovācijas projektiem ar vērtību, ko tie paturēt pie tālākpārdošanu . In 2011-2012 , vidējas klases vannas remodels maksā vidēji $ 16,552 un atgūt 62 procentus , bet upscale vannas remodels maksā vidēji $ 52,249 un atgūt 56 procentus . Lūk, kāNKBA izjūk budžetu tipisku vannas istaba pārveidot :

Darba : 20 procenti
Cabinetry un aparatūra : 16 procenti
Ķermeņi : 15 procenti
Jaucējkrāni un santehnika: 14 procenti
Countertop : 7 procenti
Stāvs : 9 procenti
Durvis un logi : 4 procenti
Sienas un griesti : 5 procenti
Apgaismojums un ventilācija : 5 procenti
Projektēšanas izmaksas : 4 procenti
Citi: 1 procenti

Piecas mazas detaļas, kas padara lielu atšķirību

Šie dati ne vienmēr ir lēti , bet, ja tur ir telpa jūsu budžetā , tie var palīdzēt pārvērst labu kapteinis vannas istaba pārveidot par lielu vienu.

1 . Radiant grīdas . Šī apkures sistēma būs ne tikai saglabāt savu grīdu siltu kājām uz aukstā rītiem , tas paātrinās žūšanu , samazinot risku paslīdēt un kritieni .

2 . Traipu izturīgs javu . Lai gan tas maksā vairāk nekā tradicionālie javu , traipu izturīgs formulas samazināt garlaicīgs tīrīšanu . Plānāks , tumšāks javas līnijas var arī palīdzēt .

3 . Jumta logi . Dabiskais apgaismojums ir vēlama jebkurā telpā , bet vannas istabām , kas atrodas dziļi mājās , logi nedrīkst būtrisinājums . Virsgaisma irlielisks veids, kā plūdu istabu ar saules stariem , pieņemot, ka tas ir uz augšējā stāvā jūsu mājās .

4 . Apsildāmi duša spogulis . Miglas bez spoguļa padara to viegli , lai noskūtu vai noņemt make -up ar dušu . Tas ir īpaši noderīga, maģistra vannas istabas ar vienu iedomība .

5 . Ierāmēti spoguļi. Papildus faktam, ka sienas līdz sienai spoguļi ir kļuvuši novecojis , ierāmēti spoguļi iesniegt dizaina iespējas . Match profilu spoguļa rāmja ar līstes koordinēti izskatu, vai izvēlēties kaut ko ļoti atšķirīgu , lai izveidotu koordinācijas centru

Leave a comment