OCTA nianses ka samazināt cenu

Ar tik daudz lietas, kas domā par un salīdzināt , daudzi patērētāji garām niekiem , kas varētu palīdzēt viņiem atrast labāku OCTA politiku.

Šeit ir pieci fakti, kas varētu palīdzēt jums samazināt, izmantojot apjukumu un atrast auto apdrošināšanas polise , kas vislabāk atbilst jūsu vajadzībām – par cenu, jūs varat atļauties .

OCTA

Fact # 1 : Lielākajā daļā valstu , labu kredīta padara starpību OCTA .

Jūsu auto veidu un braukšanas vēsturi kalpot kā labi zināms, ieguldītāji auto  OCTA apdrošināšanas likmes , bet daudzi cilvēki neapzinās , ka viņu kredītvēsturi var ievērojami ietekmēt cenas, too .

Pastāstiet man vairāk : Saskaņā ar rakstu no Apdrošināšanas informācijas institūts ,neatkarīgu izpētes un mediju attiecību organizāciju , apdrošināšanas uzņēmumi izmanto personas kredīta score , lai radītu ” apdrošināšanas rezultātu. ” Pants , ” Kāda My Credit Rating ir sakars ar Iepirkumu apdrošināšanu , ” iet uz atzīmēt, ka šī apdrošināšana rādītājs tiek izmantots , lai noteiktu likmes.

Domāju, ka jūs maksājat pārāk daudz par apdrošināšanu ? Uzklikšķiniet, lai saņemtu citātus no augšas pārvadātājiem.

Saskaņā ar institūta , statistiski, cilvēki ar zemu  OCTA apdrošināšanas rezultātu ( kas būtupārdomas par zemu kredīta score ), ir lielāka iespēja iesniegt prasību , un tāpēc , iespējams, iestrēdzis ar augstākām likmēm .

Ka teica , ka ir vairākas valstis , kur apdrošinātāji varētu izmantot kredītu kā ​​faktors , nosakot likmes.

Fact # 2 : Maksājumu plāni var likvidēt costing jums vairāk .

Tas šķiet labs darījums  OCTA, vai ne ? Tā vietā, maksājot naudas sodu par savu apdrošināšanu, jums veikt mazākus maksājumus regulāri . Tomēr šie maksājumu plāni bieži tirgo cilvēkiem ar zemākiem ienākumiem , jo tie, šķiet , lai padarītu nodrošinot apdrošināšanu vieglāk. Bet, ja tas ir kaut kas jūs apsverot , pārliecinieties, ka jums nav jāmaksā dārgi par to .

Vēlaties ietaupīt uz jūsu auto apdrošināšana ? Iegūt citātus tagad.

Pastāstiet man vairāk : In 2008 rakstu ar nosaukumu “Apdrošināšanas Premium kārtējie nodevas ,” Patērētāju rīcības ,aizstāvības organizācija koncentrējas uz aizstāvēt patērētāju tiesības , ziņoja, ka daudzi apdrošinātāji iekasēt diskrētu maksu par katru maksājumu. Tas varētu nozīmēt, kakopējais rēķins nāk lielāki . Ar vienu apdrošinātājs ,”premium ” par maksājumu plānu , bija 21 procenti .

Fact # 3 : Kur tu dzīvo , būs ietekme uz jūsu likmi.

” Kaut ko tik vienkārši, kā pārvietojas mājās var ietekmēt jūsu likmes , ” saka Jeremy Bowler , vecākais direktors apdrošināšanas prakses OCTA . Un tas ir jēga , ja jūs domājat par to – kur tu dzīvo , ir arī tad, ja jūs novietot savu auto , kas varētu ietekmēt iespējamību jūsu auto tiek bojāts .

Redzēt, ja jums ir tiesības saņemt zemāku likmi – Get auto apdrošināšanas citātus tagad.

Pastāstiet man vairāk : Bowler teica,zip kodu, kur jūsu automašīna ir tur pa nakti var ” stipri palielināt jūsu automašīnas apdrošināšanas izmaksas . ” Par tuvējos uzņēmumus un ceļiem veidi varētu ietekmēt arī jūsu likmes – it īpaši, ja jūsu mājās ir tuvu īpaši bīstamu krustojumā vai populārs bārs , saskaņā ar Bowler .

Fact # 4 : Jums jau var kvalificēt kā ietaupīt naudu par savu nākamo apdrošināšanas polise .

Vai jūs zināt, kas ir saistīts ar savu alma mater , varētu ietaupīt naudu uz jūsu auto apdrošināšana ? Tas neattiecas tikai uz jūsu koledžā vai universitātē . Bowler atzīmē, kadažādas piederības un biedri – no profesionālās organizācijas grupām, piemēram, AARP uz krājaizdevu sabiedrībām – varētu būt vienošanās ar auto apdrošināšanas pakalpojumu sniedzējiem , lai ietaupītu naudu par saviem biedriem .

Domāju, ka jūs maksājat pārāk daudz par apdrošināšanu ? Uzklikšķiniet, lai saņemtu citātus no augšas pārvadātājiem.

Pastāstiet man vairāk : Saskaņā ar Bowler , gandrīz ikviens var atrast vismaz vienu uzņēmumu, kuram ir ” afinitāti atlaidi “, par kuriem tie var pretendēt . Viņš piebilst, ka kredītkartes lojalitātes programmas dalībnieki varētu izmantot šīs kartes, veikt maksājumus ar dažiem uzņēmumiem , pelnot punktus vai atlīdzību , kas veidā.

Ja jūs savu pētījumu uzmanīgi , jūs varētu atrast vismaz vienu uzņēmumu ar perks pielāgoti jums.

Fact # 5 : Ņemot pusaugu vadītājs nav veikt apdrošināšanu nevar atļauties.

Tur nav kļūst ap to -jauns vadītājs Jūsu mājsaimniecībā gatavojas vadīt savu apdrošināšanas izmaksas . Nacionālā asociācija Apdrošināšanas komisāru ( NAIC ) ,organizācija, kas ietver valsts valdības amatpersonas , kas atbild par regulē apdrošināšanas sabiedrībām , ziņo, ka sievietes teen vadītājiem varētu palielināt auto apdrošināšanas izmaksas līdz pat 50 procentiem , bet pusaugu zēni varētu pievienot dūšīgs 100 procentiem vispārējo cenu tag . Betpati iestāde konstatē , ka ir veidi, kā mazināt šo slogu .

Vēlaties ietaupīt uz jūsu auto apdrošināšana ? Saņemt citātus no augšas pārvadātājiem tagad.

Pastāstiet man vairāk : Daudzas apdrošināšanas kompānijas piedāvā atlaides, ja jūsu teen vadītāja uztur augstas pakāpes skolā , saskaņā ar NAIC . Ņemot drošu vadītāja izglītības klasi var arī palīdzēt saglabāt teen apdrošināšanas likmes vadāmību . Pirms iestatāt savu jauno vadītāju brīvs uz ceļiem ,NAIC iesaka pētīt prēmijas par dažādām automašīnām , jo daži transportlīdzekļi veic heftier apdrošināšanas izmaksas tīņi .

, Pievēršot uzmanību visiem šiem iespējas mazajiem atlaides , jūs varētu likvidēt ar lieliem uzkrājumiem – un drošāku studentu vadītājs – kopumā .

Leave a comment